Domov » Novice » Vizualni test: Oglejte si sliko in poiščite popolne živali v vizualnem izzivu. Ali jih lahko najdete?

Vizualni test: Oglejte si sliko in poiščite popolne živali v vizualnem izzivu. Ali jih lahko najdete?

To je vizualni izziv, v katerem morate poiskati skrite polarne medvede.

Vizualni izziv, ki smo vam ga nedavno predstavili, je bil, da na sliki, na kateri je bilo veliko njihovih klonov, poiščete božični lik z dvema nosovoma. Če vam je to uspelo, nov izziv ne bo težava, zato morate biti pozorni na vse podrobnosti, ki so prikazane.

Za premagovanje tega vizualnega izziva morate zelo dobro uporabljati svoj vid.

Vizualni izziv

V tem vizualnem izzivu vam pokažemo dva polarna medveda, ki imata svojo celotno silhueto med drugimi risbami. Vaša naloga je, da v 30 sekundah najdete zgoraj navedene živali. Ste pripravljeni? To bomo izvedeli v naslednjem trenutku.

Za razliko od drugih hobijev so vizualni izzivi zahtevni, saj je treba v nekaj sekundah pospešiti um in vid, da bi našli označene cilje.

Če želite najti še več podobnih vizualnih izzivov, vključno z igranjem različnih hobijev, obiščite našo spletno stran, kjer boste našli možnosti za vsakega člana družine.

Rešitev vizualnega izziva

Minilo je 30 sekund, v katerih morate med figurami poiskati popolne ledene medvede, in če še vedno ne veste, kje so, je eden od njih v levem zgornjem kotu, vendar ga verjetno niste videli, ker je obrnjen.

Drugi polarni medved je na sredini celotne slike, ki se pomika proti desni.

Z vami delimo majhne vizualne izzive, pri katerih boste morali izostriti svoj vid do maksimuma. Če nimate veliko izkušenj z reševanjem tovrstnih ugank, lahko vadite nove spretnosti in izboljšate svoj rekord.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.