Domov » Novice » Vizualni test: Poišči dežnik, skrit med pštrosi.

Vizualni test: Poišči dežnik, skrit med pštrosi.

Dokažite, da ste dober opazovalec, s tem vizualnim izzivom.

Vizualni testi so odličen način za izboljšanje vidnih sposobnosti in koncentracije. Z današnjim izzivom boste lahko preizkusili svoje vizualno-kognitivne sposobnosti! Na kaj še čakate?

Vizualni test: “Kje je dežnik v tej skupini pšrutov?

Pri tem preizkusu se morate popolnoma osredotočiti na igro in hitro analizirati sliko, saj boste morali premagati tudi čas. Ali to zmorete? Dokažite to zdaj!

Na naslednji sliki je prikazana horda pšrutov. Na prvi pogled ne morete reči, da je med temi živalmi skrit dežnik. Odprite risje oči in jo poskusite najti, pri tem pa bodite pozorni na podrobnosti. Nato si v 15 sekundah oglejte sliko in poiščite dežnik. Od vas je odvisno!

 

Test osebnosti: odgovori

Vaših 15 sekund se je izteklo! Čas je, da preverite, ali ste res dober opazovalec ali pa morate izboljšati svoje vizualne sposobnosti! Ste našli dežnik?

Če vam ga še ni uspelo opaziti, vam bomo dali drugo priložnost, da poskusite še enkrat. Namigujemo vam: rob dežnika se ujema s krili pštrosa! Na voljo imate še 10 sekund, da jo najdete!

Zdaj preverite pravilnost odgovora tako, da si ogledate rešitev na slikah:

Rešitev:

Strici so nomadske živali, ki živijo v skupinah. Na tej sliki je dežnik zelo težko prepoznati, saj je po barvi, pa tudi po obliki, zelo podoben pštrosu. Dejansko je dežnik na desni strani slike, na pol poti navzgor, med približno štirimi pštrosi.

Če ste ta vizualni izziv opravili brez napak, to pomeni, da imate dobro ostrino in vidno razločevanje. Ste dober opazovalec! Če vam kljub namigu ni uspelo najti dežnika, se morate sprijazniti, da morate pogosteje spodbujati svoje oči in možgane, da bi povečali svojo vidno in kognitivno zmogljivost!

Kdo bi si mislil, da bo dežnik v savani s pštrosi. Ta igra je res presenetljiva, ali ste v njej uživali? Predlagamo še druge vizualne teste, ki so prav tako zabavni kot tisti, ki ste ga pravkar opravili. Ne oklevajte in obiščite našo spletno stran!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.