Domov » Novice » Vizualni test: Poišči letalo, skrito med morsko zvezdo in morskimi algami

Vizualni test: Poišči letalo, skrito med morsko zvezdo in morskimi algami

Preizkusite se v tem vizualnem testu in poiščite skrito letalo v manj kot 20 sekundah.

Če želite preizkusiti svoj vid, vam predlagamo, da se preizkusite v tem novem vizualnem izzivu. Z iskanjem skritega predmeta lahko ne le preizkusite svoje osebne spretnosti, temveč tudi izurite svoje oči. Poleg tega je to tudi odličen način za učenje boljše koncentracije. Če želite izvedeti, kje ste, zdaj preverite, kaj morate storiti v tem novem vizualnem testu.

Test z morsko zvezdo: načelo

Ta novi vizualni izziv je sestavljen iz opazovanja slike, ki jo je ustvarila potovalna agencija Travelbag. Sredi jate morskih zvezd različnih velikosti in morskih alg moraš najti majhno letalo. Predmet je subtilno skrit med temi elementi, zaradi česar je test bolj ali manj težaven.

Za dokončanje tega izziva imate na voljo 30 sekund časa. Zaradi tega je igra zahtevnejša in težja za dokončanje. Samo tisti z odličnim vidom bodo lahko v določenem času našli majhno letalo. Imeti morate ostre oči, dobro koncentracijo, predvsem pa potrpežljivost.

Niste našli letala? Odkrijte naš namig

Čeprav ste se trudili imeti oči odprte, niste našli natančne lokacije skritega predmeta? To ni težava. Za iskanje letala si lahko vzamete še nekaj sekund. Tokrat se postavite v boljše pogoje. Umaknite se od vseh virov odvračanja pozornosti, tj. od hrupa in drugih dejavnosti, ki lahko preusmerijo vašo pozornost. Če morate, morate razmisliti o izolaciji, če želite biti dovolj osredotočeni, da vam bo uspelo.

Da boste imeli vse možnosti za uspeh, vam bomo dali tudi namig. Poleg tega je letalo skrito med več rdečimi iglokožci: poleg velikega in treh manjših.

Rešitev testa

Kljub namigu in časovnemu bonusu letala ni mogoče najti? Ne skrbite. Ponudili vam bomo rešitev, da boste vedeli, katere podrobnosti ste “spregledali”. Letalo, obarvano rdeče, je na sredini in skrajno desno na sliki. Če jo dobro pogledamo, jo zlahka opazimo, saj ima dve rumeni črti, za razliko od zvezd z rumenimi pikami.

Če vam je bil ta vizualni test všeč, ne oklevajte in izzovite svoje prijatelje in družino. Če bi se radi usposobili za naslednje izzive, vas vabimo, da spoznate naše druge vizualne teste. To je dober način, da se oči navadijo na to in se naučijo osredotočiti svojo pozornost.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.