Domov » Novice » Vizualni test: Poišči vse veverice, ki so skrite na drevesih.

Vizualni test: Poišči vse veverice, ki so skrite na drevesih.

Ali boste v 20 sekundah našli vse veverice na tej sliki?

V tem novem vizualnem izzivu potrebuješ hitrost in oči, da ti uspe. To je odlična vadba za um in oči. S tem izzivom boste urili svoje vizualne spretnosti in se hkrati zabavali. Ta test je nekoliko težji od drugih testov, saj je treba poiskati vse veverice na sliki in nam povedati njihovo natančno število.

Kaj morate storiti z novim vizualnim testom

Pri tej novi izdaji testa boste verjetno imeli nekaj težav pri iskanju rešitve. Cilj je najti vse veverice na Dudolfovi sliki in določiti njihovo natančno število. Veverice se skrivajo na drevesih in med grmovjem skupaj z množico ptic. Nekateri plezajo po vejah dreves. Drugi so na očeh. Obstajajo tudi taki, ki se zlijejo z ozadjem in jih je težje opaziti. Vsi ti majhni gozdni glodavci imajo enako barvo kožuha in so neopazno skriti. Da bi jih našli, morate imeti odprte oči in jih ne smete zamuditi.

Da bi bila igra nekoliko bolj zahtevna, vam predlagamo, da vizualni test opravite v samo 20 sekundah. Ne skrbite. Videti je nekoliko zapleteno, vendar ne nepremagljivo. Če ste pripravljeni, si oglejte celotno sliko in nam povejte, koliko veveric je na njej.

Koliko veveric ste našli? Poiščite rešitev za vizualni izziv

Ali ste si že ogledali sliko in prešteli veverice? Skupaj bi jih morali najti 24. Če tega niste storili, to ni težava. To pomeni, da si morate sliko natančneje ogledati. Nekatere glodavce zlahka zamenjamo s pticami. Obstaja tudi eden, ki ima viden samo rep. Mnogi tega ne upoštevajo.

Če želite izpolniti svojo kvoto, si vzemite dodatnih 15 sekund, da opravite vizualni test. To je več kot dovolj časa, da najdete 24 malih glodavcev na sliki.

Ali ste uspešno opravili test? Če je tako, vam čestitamo. Vendar ni nič narobe, če tega niste storili. Na voljo so vam tudi drugi vizualni izzivi, s katerimi lahko izostrite svoj vid. Tako boste lažje reševali druge uganke in jih rešili v razpoložljivem času. To bo tudi dober način, da boste usposobili svoj um in se navadili na tovrstne izzive.

Če vas je ta test spodbudil, ga delite s prijatelji in družino, da bodo tudi oni lahko trenirali oči in se zabavali ob iskanju veveric.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.