Domov » Novice » Vizualni test: Povečajmo težavnost: kje je v tem vizualnem izzivu krastača?

Vizualni test: Povečajmo težavnost: kje je v tem vizualnem izzivu krastača?

Na naslednji sliki preverite, ali ste strokovnjak za iskanje najboljših skrivališč.

Zadnji vizualni izziv je bil prepoznati sadje, ki ne spada v skupino, prikazano na sliki.  Če vam je to uspelo, nov izziv ne bo težava, zato morate biti pozorni na vse podrobnosti, ki so prikazane.

Vizualni izziv

V tem vizualnem izzivu vam predstavljamo krastačo, skrito med rastlinami. Vaša naloga je, da v 30 sekundah najdete ta prikupni lik. Ste pripravljeni? To bomo izvedeli v naslednjem trenutku.

Za razliko od drugih hobijev so vizualni izzivi zahtevni, saj je treba v nekaj sekundah pospešiti um in vid, da bi našli označene cilje.

Z vami delimo majhen vizualni izziv, pri katerem boste morali maksimalno izostriti svoj vid in um. Če nimate veliko izkušenj z reševanjem tovrstnih ugank, lahko vadite svoje miselne sposobnosti.

Po drugi strani pa lahko ta hobi delite tudi s prijatelji in družino, saj so tovrstni izzivi primerni za vse starosti, zato izkoristite svoj prosti čas za reševanje majhnih logičnih nalog, ki preizkušajo vaše sposobnosti koncentracije.

Rešitev vizualnega izziva

Tukaj je odgovor, če vam je uspelo rešiti vizualni izziv, vam čestitamo! Imate naravni talent za reševanje tovrstnih vizualnih ugank.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.