Domov » Novice » Vizualni test: rešite ta izziv in poiščite očala, ki so skrita na sliki!

Vizualni test: rešite ta izziv in poiščite očala, ki so skrita na sliki!

Ste dovolj pozorni? Opravite ta test in to ugotovite

Spopadite se z vrsto optičnih izzivov, s katerimi boste izboljšali svoje miselne in vizualne sposobnosti. Tokrat je raven višja z novim testom, ki ga v določenem času reši le 5 % uporabnikov interneta. Ste pripravljeni izpopolniti svojo vizualno natančnost in ostrino? Ne čakajte več in se preizkusite!

Kako opraviti vizualni test?

Za ta vizualni test ni zapletenih navodil. Vse, kar morate storiti, je, da si natančno ogledate sliko. Trik je v tem, da si predstavljate predmet, ki ga je treba najti, to je teleskop. Zato pred začetkom natančno preberite naslov, da boste vedeli, kaj se od vas zahteva. Ta vizualizacija vam omogoča, da svojo pozornost odvrnete od zvijač, ki so prisotne na sliki. Če ne želite izgubljati časa, vam ni treba povečati slike, da bi videli podrobnosti. Ostanite osredotočeni in zaupajte svojemu občutku za opazovanje.

Test1_12_02_2023
©Lava.si

Nekaj namigov in priporočil

Ta vizualni test je sestavljen iz iskanja okvirja med različnimi zelenjavami. Cilj je, da jo prepoznate v samo 20 sekundah. Pri tem bodite pozorni in z očmi preglejte sliko. S tem prvim poskusom oči navadite na opazovanje različnih elementov slike, barv in vrst zelenjave. To razlikovanje bo izostrilo tudi vaš refleks, da se pripravite na opazovanje vsiljivca na sliki. Vaše možnosti za uspeh se bodo povečale. Osredotočite se in uporabite to metodo, saj imate na voljo le 20 sekund.

Odgovor: lokacija kozarcev v zelenjavi

Če ste uporabili zgoraj omenjeno metodo, ne bi smeli imeti težav z iskanjem očal. Odgovor se skriva v zelenih barvah. Seveda pa niste bili pozorni na ozadje in podporo zelenjave? To je bila napaka. Takšna izbira barve je strateška, da vam omeji vid in da izgubite zanimanje za odtenke zelene barve. Zaradi tega je okvir na levi strani tik za zelenim jabolkom. Upoštevajte, da se očala zlijejo z ozadjem, spodaj je rešitev na slikah.

Test1_12_02_2023
©Lava.si

Niste našli odgovora?

Nič hudega, saj se neuspeh lahko zgodi vsakomur, tudi najbolj pametnemu. Če ne najdete odgovora, lahko vedno vadite z drugimi vizualnimi testi. Vadite razlikovanje predmetov, materialov, barv, ozadij in podpor. To razlikovanje pomaga izostriti vaš vid in inteligenco za reševanje tovrstnih testov.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.