Domov » Novice » Vizualni test: rešite vizualno nalogo: Med darili poiščite sladkarije.

Vizualni test: rešite vizualno nalogo: Med darili poiščite sladkarije.

Vabimo vas, da preizkusite svoje oči in možgane z vizualnim izzivom, ki spodbuja oboje hkrati. To je vizualna uganka, ki vzbuja božični duh, ki ga obožujejo številni uporabniki interneta. Da bi se v tem letnem času prijetno zabavali s svojimi najdražjimi, lahko celo predlagate svojim prijateljem, družini ali sodelavcem, da se skupaj z vami udeležijo tega izziva. Nič se ne more primerjati s temi vizualnimi igrami, ki bodo poskrbele za zabavo in hkrati preizkusile vaše intelektualne sposobnosti.

Vizualni test: “Ali lahko najdete sladkarije, ki so skrite na tej sliki?”

Da bi rešili ta vizualni izziv, morate biti pozorni in izostriti svoj čut za opazovanje! Ker brez velike koncentracije in osredotočenosti na podrobnosti predmeta ni lahko razlikovati med številnimi drugimi podobnimi stvarmi. V tem vizualnem izzivu bodo zmagali le najbolj previdni! Bi bili radi med njimi?

Iskanje karamele med darili (Genial Gurú)

Pri tem vizualnem preizkusu spodnja slika predstavlja serijo daril. Med temi darili je tudi sladkarija. Težko ga je opaziti v vseh darilnih škatlah, ki ga morda skrivajo. Toda dober opazovalec tega ne bi spregledal! Ste eden izmed njih? To dokažite z reševanjem tega 30-sekundnega izziva!

Vizualni test: pravilni odgovori na test

Vaš čas se je iztekel. Če sladkarije ne najdete do konca 30 sekund, jo lahko iščete še naprej, vendar ne šteje. Izboljšati morate pozornost in pozornost do podrobnosti, da boste povečali svojo vizualno in možgansko zmogljivost in uspešno opravili naslednji test. Na srečo smo tu, da vam pomagamo. Rešite lahko vse uganke, uganke in vizualne uganke, ki smo jih objavili na našem spletnem mestu, in jih vadite. Za zdaj si oglejte spodnjo sliko in poiščite pravilen odgovor na test.

Aquí esta la respuesta del reto visual

Rešitev: Sladkarija je bila v levem spodnjem navpičnem položaju pred vijoličnim darilom. Težko ga je bilo opaziti, saj je videti kot darilo s trakom.

Če ste našli pravilen odgovor, vam čestitamo! Imate dober vpogled in lahko ste učinkoviti v kratkem času, ki vam je bil dan. Če vam je bil ta izziv všeč, lahko svoje znanje še naprej preizkušate v drugih, še težjih vrstah vizualnih testov!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.