Domov » Novice » Vizualni test: v 15 sekundah poišči ključ, ki nima para na sliki, da rešiš to uganko!

Vizualni test: v 15 sekundah poišči ključ, ki nima para na sliki, da rešiš to uganko!

Poglejmo, ali se lahko soočite s tem izzivom in ga rešite v rekordnem času.

Današnja vizualna uganka bo preizkusila vašo hitrost in pozornost do podrobnosti. Na voljo imate le 15 sekund, da poiščete najboljšo rešitev. Naloga se na prvi pogled zdi lahka, vendar je daleč od tega.

Razlike so lahko subtilne, a ostro oko je lahko odličen zaveznik. V naslednjem odstavku si oglejte pravila igre.

Kaj je vizualni test?

Ker gre za vizualno uganko, je vaša naloga, da si pozorno ogledate sliko, sestavljeno iz več ključev. Nato morate poiskati ključ, ki nima para. Če želite ta test rešiti v nekaj sekundah, se čim bolj osredotočite.

Odložite vse moteče dejavnike, ki bi vas lahko motili. Ne dovolite, da bi vam karkoli ušlo, saj vsaka podrobnost šteje.

© lava.si

Kateri so dobri razlogi za izvedbo tega vizualnega testa?

Pri iskanju ključa, ki manjka na sliki, morate opazovati vsako podrobnost slike. Uganka zahteva tudi, da se osredotočite in ste pozorni na subtilnosti.

Ta dejavnost je koristna za urjenje možganov za odkrivanje razlik in izboljšanje sposobnosti reševanja problemov.

Testni odgovor:

Za iskanje odgovora na to uganko boste morali biti nekoliko pametnejši, saj je reševanje bolj zapleteno. Verjetno zato, ker morate vsak ključ po vrsti primerjati z drugimi ključi na sliki.

Vendar pa imate na voljo časovno omejitev, ki je ne smete prekoračiti. Če pa pogledate pozorno, lahko vidite, da je brez dvojnika tisti v drugem stolpcu zgoraj levo. Imate prav?

© lava.si

Čestitamo vsem, ki so uspešno opravili ta vizualni test. Ta dosežek kaže na vašo nadpovprečno inteligenco. Poleg tega, da ste pravi genij, ste tudi odličen opazovalec. Ste pozorni na podrobnosti in ničesar ne izpustite iz rok.

Tistim, ki vam ni uspelo, svetujemo, da svoje možgane navadite na reševanje tovrstnih ugank. Zagotovo vam primanjkuje prakse. Vendar pa lahko še vedno nekaj storite v zvezi s tem.

Da bodo imeli od tega vizualnega preizkusa koristi tudi ljudje okoli vas, ga delite na družabnih omrežjih. Na ta način bodo lahko uporabili svoje kognitivne funkcije.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.