Domov » Novice » Vizualni test: v 60 sekundah poišči manjkajoče število v tem zaporedju od 1 do 100

Vizualni test: v 60 sekundah poišči manjkajoče število v tem zaporedju od 1 do 100

Ali imate dovolj vida, da najdete manjkajočo številko?

Današnji test je izključno vizualni. Poiskati boš moral manjkajoče število v seriji. Ali ste vedeli, da je vid za človeka tako pomemben, da uporablja več kot polovico zmogljivosti možganov?

Nekateri ljudje na primer zaprejo oči, da se bolje osredotočijo. Pri današnjem vizualnem testu boste morali odpreti desno oko. Ali boste lahko v manj kot 60 sekundah našli manjkajoče število v tej seriji od 1 do 100?

© Lava.si

Uporabite svoje vizualne spretnosti

Ta test je lahek, vendar se morate pri njegovem reševanju aktivno osredotočiti. Uporabiti morate vse svoje vizualne sposobnosti in zelo hitro analizirati. Test je dostopen vsem. Pazite, da ne prekoračite časovne omejitve, ki je glavna težava igre: test morate opraviti v 60 sekundah.

Ta vizualni test je spodbuden izziv, ki lahko izboljša vašo sposobnost koncentracije, razvija pa tudi vaše sposobnosti opazovanja. Izzovite se, in če ne najdete odgovora, se srečamo na naslednji strani.

Kako najdete manjkajoče število?

Da bi našli manjkajočo številko v manj kot 60 sekundah, morate biti hitri, in to zelo hitri. Ta test je zasnovan tako, da se boste na poti izgubili, če ne boste osredotočeni.

Če želite biti pri tej nalogi uspešni, si morate najprej dopovedati, da je to zabaven test in da je namenjen predvsem temu, da vas zabava. Ne obremenjujte se, saj vam bomo podali nekaj nasvetov, kako ga uspešno opraviti.

Prvič, kot ste opazili, so številke različnih velikosti in barv, kar je povsem namerno. Ne ukvarjajte se s to podrobnostjo, saj je tam samo zato, da vas zmede.

Drugič, v tem testu ne poskušajte najti nobene logike. Številke so bile postavljene povsem naključno, ne sledijo druga drugi in ne sledijo nobenemu določenemu vrstnemu redu. S pisalom ali prstom pokažite na vsako številko od 1 do 100. To vam bo v veliko pomoč.

Z upoštevanjem teh nasvetov boste lahko uspešno našli manjkajočo številko.

Vabimo vas, da spodaj kliknete na “Naprej” in odkrijete rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.