Domov » Novice » Vizualni test za strokovnjake poiščite 3 razlike in preverite svoje sposobnosti

Vizualni test za strokovnjake poiščite 3 razlike in preverite svoje sposobnosti

V rekordno kratkem času rešite ta vizualni izziv s svojimi najboljšimi spretnostmi.

Da bi ohranili miselno in vizualno agilnost, je treba redno trenirati um z ugankami, izzivi ali vizualnimi izzivi. Ob tej priložnosti bosta vaša potrpežljivost in vid potrebna za prepoznavanje treh skritih razlik med skupino miši in sirov.

Vizualni izziv

V tem novem vizualnem izzivu boste morali poiskati tri skrite razlike med dvema slikama, ki ponazarjata skupino miši in sir. Za rešitev tega izziva imate na voljo 30 sekund časa, ste pripravljeni?

Ta hobi je primeren za vse starosti, zato ga lahko delite s prijatelji in družino, da bi kar najbolje izkoristili prosti čas in ugotovili, ali ste izkušen opazovalec pri reševanju majhnih logičnih problemov.

Rešitev vizualnega izziva

Obupati? Odgovor je naslednji: Razlike so označene v krogih, začenši z nadevom enega od sirov, položajem ušes ene od miši in gesto druge miši pri jedi. Če izziv rešite v dovoljenem času, vam čestitamo!

Če tega izziva ne boste opravili, vas vabimo, da nadaljujete s treningom z drugimi vizualnimi izzivi, ki vam jih ponuja MILENIO, in izboljšate svoj rekord.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.