Domov » Novice » Z reševanjem te uganke boste dokazali, da imate res logičen um.

Z reševanjem te uganke boste dokazali, da imate res logičen um.

Radi imate intelektualne dejavnosti in izzivi ? Torej, ta uganka je narejena za vas. Poleg tega, da je smešna in zabavna, vam bo omogočila, da uporabite svoje intelektualne sposobnosti in tako prisilila vaše možgane, da delajo.

Dobra priložnost, da si vzamete nekaj minut odmora. Sodelovanje vam lahko le svetujemo, zato se pripravite in začnite takoj, ko se boste počutili pripravljeni.

Za ta uganka, Načelo je preprosto: prepoznati morate le vsiljivca. V bistvu vam bomo predstavili sliko, na kateri so predmeti. Določiti boš moral, kateri od teh predmetov ne sodi mednje. Bodite previdni, ne bo dovolj, če predmet izberete naključno.

Lava.si

Svojo izbiro moraš utemeljiti z logičnim sklepanjem. Vzemite si čas za razmislek in upoštevajte vse podrobnosti vsakega predmeta, ne da bi pogledali predaleč. Če želite uspeti, morate ostati osredotočeni in poiskati najbolj logično rešitev. Predvsem pa ne hitite in ne poskušajte primerjati predmetov. Včasih je pravi odgovor vedno najpreprostejši.

Zakaj bi poskušali rešiti uganko?

Ob vseh obveznostih, študiju in delu je čas izjemno dragocen. Da bi se izognili preobremenjenosti, pretiranemu stresu in tesnobi, pa je zelo pomembno, da si vzamemo čas za sprostitev in oddih. Sestavljanke služijo prav temu.

Omogočajo vam, da pametno porabite svoj čas. Ne samo, da vam sestavljanka nudi nekaj minut zabave, ampak tudi pomaga izboljšati vašo duševno zmogljivost.

S spodbujanjem možganov bodo uganke povečale vaše kognitivne sposobnosti, ne da bi vas utrujale ali obremenjevale. Tako so odlične dejavnosti za vaše možgane, ki jih ohranjajo aktivne in zdrave.

Čas je, da razkrinkate vsiljivca!

Vsiljivec je bila tuba za zobno pasto! Čestitke tistim, ki vam je uspelo najti vsiljivca in logiko tega zaporedja predmetov. Zagotovo imate zelo dober deduktivni um.

Tisti, ki ste izbrali drug predmet, ne skrbite, vse vam bomo razložili. Za to se vrnimo na sliko sestavljanke. Na prvi pogled predmeti nimajo ničesar skupnega, njihova uporaba nima nobene zveze drug z drugim. Kljub temu je bil pogled dovolj, saj je bila skupna točka v obliki predmetov. Razen tube za zobno pasto so vsi predmeti kvadratni.

Lava.si

Upamo, da ste uživali v tej sestavljanki. Če je tako, jo delite na svojih družabnih omrežjih, da bodo v njej lahko uživali tudi vaši prijatelji.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.