Domov » Novice » Za uravnoteženje enačbe je treba premakniti le eno tekmo, a katero? Ta IQ test v manj kot 15 sekundah opravijo le genialci.

Za uravnoteženje enačbe je treba premakniti le eno tekmo, a katero? Ta IQ test v manj kot 15 sekundah opravijo le genialci.

Vsebina

IQ testi so znani kot najučinkovitejši način za izračun intelektualnih sposobnosti posameznika. Vendar pa niso edini testi ki lahko pokažejo reševanje problemov in uporabo logičnega razmišljanja. Vizualne uganke in logične igre so prav tako priložnost za vadbo teh spretnosti.

Danes vam bomo predstavili izziv, ki vam bo omogočil, da se preizkusite v reševanju problemov.

Ta izziv je zelo priljubljen na družabnih omrežjih in je sestavljen iz reševanja matematične napake. v manj kot 15 sekundah. Izhodiščna enačba je 8 + 9 = 5kar je očitno napačno. Vaša naloga je, da hitro in logično poiščete rešitev tega problema.

Lava.si

Ta izziv se bo morda sprva zdel težaven, vendar ne skrbite, saj vas bomo vodili skozi postopek in vaše možnosti za uspeh bodo večje, če boste upoštevali naša navodila. Ste pripravljeni na izziv? Začnimo!

Današnji izziv: Rešite sestavljanko!

Ste pripravljeni na izziv? Pripravili smo vam zabavno in zanimivo uganko, ki vam bo pomagala razviti sposobnosti reševanja problemov. Pozorno si morate ogledati in razmisliti o možnostih. Včasih moraš razmišljati izven okvirjev in raziskati možnosti, da najdeš pravo rešitev. V tej sestavljanki, lahko premaknete le 1 uganko, da bi našli rešitev. Ste pripravljeni na izziv?

Za uspeh pri sestavljanki moramo uporabiti svoj um in ustvarjalnost. Ko sprejmemo izziv, si moramo pozorno ogledati in se osredotočiti na dele. Ogledati si moramo vsak kos, preučiti vsak vzorec in obliko ter poiskati namige, kako se ujemajo med seboj.

Če rešitve ne najdemo takoj, nas to ne sme odvrniti od dela. Vzeti si moramo čas in razmišljati o ustvarjalnih načinih za rešitev izziva. Lahko na primer poskusimo ustvariti model z nekaterimi deli in preverimo, ali nam to pomaga razumeti celoten vzorec. Ko začnemo dojemati celoten vzorec, je nato lažje ugotoviti, kako se posamezni del prilega celotni strukturi. Z nekaj potrpežljivosti in opazovanja lahko rešimo izziv.

Rešitev testa IQ!

Vsi smo bili presenečeni nad priljubljenostjo izziva na družbenih omrežjih, kot sta Facebook in Twitter. Gre za zelo preprost izziv, s katerim lahko preizkusite svoje sposobnosti reševanja težav in hitrega razmišljanja.

Rešitev je 0+9=9 in vemo, da ste mnogi to nalogo rešili v manj kot 15 sekundah. Čestitamo! Vabimo vas, da svoj uspeh delite s prijatelji in jih spodbudite, da sprejmejo izziv in preverijo, ali lahko premagajo vaš čas.

Kot lahko vidite, spodnja slika pojasnjuje rešitev. Lahko jo deliš z drugimi, ki še niso našli odgovora, da se bodo tudi oni zabavali s tem miselnim testom.

Lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.